Teinitähti Miley Cyrus Habbo Runwayn päätuomariksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurin teinien virtuaaliyhteisö Habbo Hotel ja teinien suosikkilaulaja ja -näyttelijä Miley Cyrus avasivat kansainvälisen Habbo Runway -kampanjan viime perjantaina.

Seuraavan kuukauden ajan Habbo Hotel täyttyy muodista ja glamourista erilaisten muotiaiheisten aktiviteettien ja kilpailujen kautta. Kampanja huipentuu kansainväliseen suunnittelukilpailuun, jossa etsitään maailman parasta Habbo-muotisuunnittelijaa. Miley Cyrus toimii kilpailun päätuomarina.

Habbo Runway kampanja pyörii nyt kaikissa 31 Habbo-yhteisössä ympäri maailman. Miljoonat teini-ikäiset pääsevät osallistumaan suunnittelukilpailuun, joka etenee paikallisten karsintojen kautta kansainväliseen finaaliin. Miley Cyrus valitsee finalistien joukosta lopullisen voittajan, jonka muotiluomukset toteutetaan ja julkistetaan Habbon miljoonille käyttäjille tarjolla olevissa vaatevalikoimissa.

– Olen ylpeä tästä mahdollisuudesta päästä valitsemaan parasta muotisuunnittelijaa Habbossa. Odotan näkeväni paljon luovuutta ja jännittäviä muotisuunnitelmia näiltä nuorilta muotialan toivoilta. Mielikuvitus on myös muotisuunnittelussa kaiken a ja o, Miley kertoi.