Delfiini yritti raiskata naisuimarin? Uskomaton video

Nettivideot · Stara.fi

Delfiinit tiedetään erittäin älykkäiksi eläimiksi, mutta tuoreen videon perusteella ne eivät välttämättä näytä aina erottavan ihmistä toisesta delfiinistä. Verkkoon päätyneessä videossa nähdään kuinka urosdelfiini ahdistelee seksuaalisesti naisuimaria.

Nainen on snorklaamassa miehensä kanssa, kun paikalle saapuu pienikokoinen urosdelfiini. Eläin suuntaa välittömästi naisen jalkoväliä kohti ja ryhtyy ahdistelemaan naista. Ensin leikki vaikuttaa viattomalta, mutta pian delfiinin sukuelin tulee esiin. Lopulta naisen miesystävä joutuu suojelemaan naista liian innokkaalta delfiiniltä.

Videon perusteella voidaan päätellä, että delfiinin tarkoituksena on paritella naisen kanssa. Tutkijoiden tiedossa on, että delfiiniurokset voivat raiskata naispuolisia lajitovereitaan ja jopa tappaa poikasiaan, jotta naaras tulisi nopeammin uudelleen paritteluhaluiseksi.