Teinitähti valmis alastonkohtauksiin valkokankaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räväkkä 17-vuotias poptähti-näyttelijä Miley Cyrus nähdään parhaillaan valkokankaalla The Last Song -elokuvan naispääosassa. Leffa ja Cyrusin rooli eivät ole saaneet kovinkaan hyviä arvosteluja, mutta siitä huolimatta teinitähti aikoo keskittyä jatkossa vain näyttelemiseen.

Hannah Montana -televisiosarjan roolistaan alunperin tunnetuksi tullut nuori tähti on nyt valottanut hieman suunnitelmiaan näyttelemisen suhteen. Teinitähden imagosta parhaillaan eroon pyristelevä Miley Cyrus kertoi BBC:n haastattelussa olevansa valmis riisumaan jopa alastomaksi valkokankaalla, kunhan tilanne on oikeanlainen.

– Se riippuu siitä millainen elokuva on. Jos se on jotain tyylikästä. Se riippuu niin olosuhteista, Miley kommentoi.

Miley Cyrus täyttää 18 vuotta vasta 23. marraskuuta, eli ainakaan ennen sitä häntä tuskin nähdään nakuilemassa. Hän nousi tosin otsikoihin useita kertoja jo 15-vuotiaana julkaistuaan verkossa yllättävän rohkeita poseerauskuvia ja poseerattuaan tuolloin myös yläosattomissa Vanity Fair -lehden kannessa.