Diane Kruger ja Joshua Jackson kimpassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Palstamillimetreissä mitattuna yksi Hollywoodin viime aikojen syrjityimmistä kaunottarista on ehdottomasti Diane Kruger. Hän on tehnyt jo vuosien ajan menestyksekästä elokuvauraa, mutta ei ole siitä huolimatta juuri viihdelehtien sivuilla nähty. Nyt asiaan on tulossa muutos.

Diane Kruger oli nimittäin miesystävänsä, muiden muassa Dawson’s Creek -teinisarjasta tutun 31-vuotiaan Joshua Jacksonin deittinä viikonloppuna Metropolitan-museossa järjestetyssä Costume Institute Gala -tapahtumassa. Tyrmäävän kaunis brunette oli yksi illan upeimmista ja myös parhaiten pukeutuneista naisista. Hänen asunsa oli Calvin Kleinin käsialaa. Katso kuvat tästä.

33-vuotias saksalaissyntyinen Diane Kruger, oikealta nimeltään Diane Heidkrüger, aloitti uransa mallina, mutta tuli maailmanlaajuisesti tunnetuksi näyttelijänä. Hän on tähdittänyt lukuisia Hollywood-leffoja, kuten Kansallisaarre, National Treasure – salaisuuksien kirja, Kunniattomat paskiaiset ja Troija. Englannin lisäksi saksaa ja ranskaa sujuvasti puhuva kaunotar on seurustellut Joshua Jacksonin kanssa vuodesta 2006 saakka.