Heidi haluaa suuremmat rinnat – DDD-kuppikoko ei riitä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti Heidi Montag on ollut viime aikoina otsikoissa käytyään yhden päivän aikana peräti kymmenessä kauneusleikkauksessa ja suurennettuaan rintojaan lopulta niin suuriksi, että hän itse kertoi ettei voi enää halata eikä lenkkeillä.

Nyt mediahuomio on alkanut jälleen hiipua, ja Heidi haluaakin kasvattaa rintavarustustaan entisestään, vaikka nykyinenkin vaikuttaa jo lähes naurettavalta. Pian edellisen leikkauksen jälkeen hän kertoi toivovansa peräti H-koon rintoja. Julkkistyrkyn aviomies kertoi Heidin suunnitelmista Life & Style -lehdelle.

– En yritä estää häntä. Hän haluaa lääkärinsä tulevan tänne kerran viikossa parantelemaan hänen huuliaan. Sanon hänelle usein, että hänen huulensa ovat jo tarpeeksi isot ja ettei hän tarvitse sellaista, Spencer Pratt kertoi.

Rintojen kasvattamisen suhteen käänne tuli viimeistään Ryan Seacrestin radiohaastattelussa. Silloin kohteliaisuudeksi tarkoitetulla kommentilla oli ilmeisen vakavat seuraukset.

– Kun Heidi asteli studioon, Ryan totesi etteivät hänen rintansa näyttäneet hänestä niin kovin suurilta. Heidi tyrmistyi. Hän palasi kotiin shokissa, Pratt muisteli.

Nyt Heidi Montag odottaa tilaisuutta palatakseen takaisin leikkauspöydälle kasvattamaan kuppikokoaan nykyisestään.