Jessica Gomez on näyttävä pakkaus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Glamour-mallien maailmaan saadaan lähes päivittäin uusia kykyjä, mutta harva heistä nousee koskaan genrensä A-sarjaan. Kevään aikana huiman nousun viihde- ja mallimaailmassa on onnistunut tekemään uhkea australialainen Jessica Gomez.

Gomez poseerasi taannoin FHM-lehden Portugalin version kannessa ja sisäsivuilla, mutta varsinaisen läpimurtonsa hän teki viime vuonna Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa. Taannoin Maxim-lehti totesi hänen rintojensa olevan seuraamisen arvoiset. Tällä kertaa Jessica on kiinnitetty poseeraamaan Esquire-lehden sivuille alusvaatteisillaan. Katso kuvat ja video tästä.

24-vuotias australialaissyntyinen Jessica Gomez omaa singaporelaiset ja portugalilaiset sukujuuret. Hän sai 13-vuotiaana roolin televisiosarjasta Bush Patrol, jonka jälkeen hän sai ensimmäisen mallisopimuksensa. Sittemmin Gomez on poseerannut muiden muassa Vogue, Teen Vogue ja Glamour -lehden sivuilla ja Victoria’s Secretin ja useiden muiden muotimerkkien mainoksissa. Nykyisin Jessica asuu New Yorkissa.