Marisa Miller on maailman seksikkäin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Marisa Miller äänestettiin äskettäin Askmen.com -julkaisun lukijoiden toimesta vuoden 2010 maailman toiseksi seksikkäimmäksi naiseksi, mutta nyt hän on saanut kilpailevan lehden äänestyksessä ykköspaikan.

Kerroimme jo aiemmin tänään kuinka saksalaismalli Collien Fernandes valittiin Saksan FHM-lehden lukijoiden toimesta maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Tällaiset äänestykset ovatkin nyt kärsineet aikaisempiin vuosiin verrattuna vakavasta uskottavuusongelmasta, kun sama lehti suorittaa saman äänestyksen useissa maissa ja jakaa useita identtisiä titteleitä. Nyt on kuitenkin julkistettu FHM-lehden maailmanlaajuisen äänestyksen tulokset, joissa Victoria’s Secret -urastaan tunnettu huippumalli Marisa Miller vei ykköstilan. Tuoreita bikinikuvia löytyy tästä.

31-vuotias Marisa Miller, oikealta nimeltään Marisa Bertetta, on poseerannut usein muiden muassa Victoria’s Secret -alusvaatemerkin sekä life style -lehtien kuvissa. Hänet löydettiin mallinuralle 16-vuotiaana San Fransiscossa sijaitsevasta kahvilasta. Pian sen jälkeen hän lensi äitinsä kanssa Italiaan työskentelemään mallina. Millerin kerrotaan olevan amerikkalaisen supermallin ruumiillistuma. Hän on naimisissa elokuvatuottaja Griffin Guessin kanssa.