”Karu totuus Big Brotherin lopettamisen taustalta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa eletään parhaillaan viimeistä kertaa Big Brother -huumaa, kun Channel 4 esittää takavuosina suositun realityohjelmansa viimeistä kertaa. Nyt ohjelman juontajatähti Davina McCall on paljastanut oman näkemyksensä ohjelman lopettamispäätöksestä.

Sarjaa koko kymmenen vuoden ajan Britanniassa juontanut McCall kertoi The Sun -lehdelle, että televisiokanava päätti lopettaa Big Brother -sarjan esittämisen koska se pelkäsi realitysarjan nostattamia vuosi vuodelta suurempia skandaaleja. Sopivuuden raja ylittyi hänen mukaansa viimeistään Jade Goodyn vuonna 2007 aiheuttaman rasismiskandaalin myötä. Tuolloin kanavalle tulvi yli 54.000 valitusta.

Channel 4 oli varmasti todella onnellinen päästyään eroon kuumimmasta perunasta joka heillä on koskaan ollut. Surin sitä viikon ajan, mutta minusta se oli kuitenkin – tämän päivän valossa – oikea aika, Davina kertoi lehdelle.

Britannian viimeinen Big Brother -tuotantokausi käynnistyy kesäkuun alussa. Parhaillaan maassa spekuloidaan hurjasti siitä ketkä ovat viimeisen kauden BB-asukkaat ja nähdäänkö mukana aikaisempien kausien tähtiä.