Televisiotähti ”palasi kaappiin” rakastuttuaan naiseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittijuontaja Michael Barrymore palasi viime vuonna pitkän tauon jälkeen otsikoihin, kun Susan Boyle nousi kertaheitolla tähdeksi. Barrymore nimittäin haukkui Boylen 15 vuotta sitten tämän osallistuessa laulukilpailuun ja video tapauksesta levisi viime vuonna verkkoon.

Samoihin aikoihin vuonna 1995 sitten Michael Barrymore tuli myös kaapista ja ilmoitti olevansa homoseksuaali. Asia tuli julki, kun Barrymore piti vahvasti juopuneena kiitospuheen palkintogaalassa ja ilmoitti olevansa homoseksuaali. Hän kertoi ettei jaksa enää elää valheessa. Pari vuotta tämän jälkeen hänen Cheryl-vaimonsa haki avieroa.

Nyt tilanne on kuitenkin yllättäen muuttunut, sillä viidentoista vuoden jälkeen Barrymore on kertonut rakastuneensa naiseen ja palanneensa heteroksi. Hän kertoi asiasta Channel 4 -kanavan Come Dine With Me -realityohjelmassa. Barrymore oli Jenny Powellin ja juontajalegenda Pat Sharpin vieraana yhdessä Anthea Redfernin kanssa.

57-vuotias televisiotähti paljasti pitävänsä ”takaisin kaappuiin” -bileet uuden romanssinsa kunniaksi ja kutsui ohjelman vieraat mukaan juhliinsa, Daily Mail uutisoi. Paljastus jo kuukauden päivät kestäneestä heterosuhteesta tuli muille suoranaisena tyrmäyksenä. Barrymore ei suostunut kertomaan uuden rakkaansa nimeä. Ohjelma esitetään Britanniassa ensi maanantaina.