24-sarja päättyi yllättäen – Kiefer Sutherland murtui itkuun kuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin suuren suosion saanut 24-televisiosarja on loppunut ainakin kuvaustensa osalta. Ympäri maailmaa sarjaa kuitenkin esitetään vielä vuosien ajan, mutta päätähti ja vastaava tuottaja Kiefer Sutherland saa jatkossa keksiä muuta puuhaa.

Agenttisarjassa Jack Bauerin roolia näytellyt Kiefer Sutherland otti sarjan viimeisen tuotantokauden viimeisen jakson kuvausten päättymisen raskaasti. Yleensä varsin cool näyttelijä murtui nimittäin kyyneliin, kun lähes vuosikymmenen kestänyt urakka 24-sarjan parissa viimein päättyi.

Sarjan loppu tuli Sutherlandille aiemmin kuin hän odotti. Hän paljasti valmistelleensa jäähyväispuheen sarjan tuotantotiimille, mutta joutuneensa lopulta pitämään aiemmin kuin olisi halunnut. Hän oli nimittäin itse olettanut, että hänellä olisi ollut vielä yksi extra-kohtaus kuvattavana, mutta ohjaaja ilmoittikin yllättäen, että viimeinenkin jakso oli hänen kohdaltaan ohi.

– Se tuli täysin yllättäen. Minä todella luulin, että minulla olisi ollut vielä yksi kohtaus tehtävänä. Yhtäkkiä hän sanoi ”Se oli siinä Kiefer Sutherlandin osalta. Sarja on nyt purkissa”, Kiefer Sutherland kertoi Access Hollywoodin mukaan.

– Minulla oli päässäni jotain jota olisin halunnut sanoa tiimille, koska he ovat upeita ihmisiä… Sitten juuri kun aioin aloittaa puheen minä katsoin muita silmiin… ja minun ääneni murtui, kirjaimellisesti. Aloin katsella kenkiäni… Oli vaikea päästää irti.