Povipommit irrottelivat hittisarjan päätösjaksossa bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailman suosituimpiin lukeutuva The Hills -realityohjelma loppuu pian, kun tuotantoyhtiö ilmoitti jo pari kuukautta sitten sarjan lopettamisesta. Viime viikonloppuna hittisarjan muodokkaat tähdet kerääntyivät vielä sarjan viimeisiin kuvauksiin.

The Hills -sarjasta julkkistähdiksi nousseet Kristin Cavallari, Stephanie Pratt ja Audrina Patridge kuvattiin lauantaina keikistelemässä bikineissä Costa Ricassa, jossa sarjan päätösjaksoa kuvattiin. Kaunottaret ilakoivat kameroiden surratessa muiden muassa näyttävässä vesiputouksessa. Kolmikko on ollut viime aikoina tuttu näky erityisesti Las Vegasin hulppeissa allasbileissä. Katso kuvat tästä.

Paikalle eivät kuitenkaan vaivautuneet saapumaan Heidi Montag ja hänen aviomiehensä Spencer Pratt, jotka molemmat ovat tulleet tutuksi saman sarjan myötä. Viimeisellä kaudella parivaljakko onkin eristänyt itsensä muista tähdistä varsin huolestuttavalla tavalla. Viime viikolla Heidi kutsui kotiinsa poliisit, koska hänen äitinsä oli saapunut vierailulle kutsumatta. Spencerin kerrotaan puolestaan peittäneen kotinsa ikkunat pressuilla, koska pelkää salaperäisten helikopterien kuvaavan itseään.