Simon Cowell: ”Susan Boyle sai meidät näyttämään typeryksiltä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin realitytuomari Simon Cowell oli viime keväänä mukana, kun skottitähti Susan Boyle nousi yllättäen supertähdeksi yhdessä yössä internetin välityksellä. Britain’s Got Talent -ohjelmassa myös Boylea tuomaroinut superjulkkis on nyt kertonut vihanneensa tuolloin itseään.

– Sinä päivänä kun Susan oli koelauluissa olin niin huonolla tuulella, että en edes halunnut olla siellä. En olisi koskaan uskonut, että voisimme löytää sieltä jonkun niin hyvän, Simon Cowell kertoi Oprah Winfreyn keskusteluohjelman haastattelussa.

– Vihasin itseäni kun katsoin sen pätkän myöhemmin uudelleen. Olimme ylimielisiä emmekä oikeasti kuunnelleet. En pitänyt siitä mitä näin. Se oli hyvä herätys ja olen tyytyväinen, että Susan sai meidät kaikki näyttämään typeryksiltä ja me ansaitsimme sen.

Cowellin lisäksi tuomaristossa istuivat tuolloin tuttuun tapaan myös Amanda Holden ja Piers Morgan, jotka olivat Boylen esityksestä niin ällistyneitä, että myös Holden sai kuivata kyyneleitään. 50-vuotias Cowell työstää parhaillaan uutta American Idol -tuotantokautta. Hän on jättämässä Brittien X Factor -ohjelman lanseeratakseen saman formaatin myös Yhdysvalloissa.