Rocktähti kuoleman porteilta Diili-ohjelman voittoon!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ihmeiden aika ei totisesti ole ohi. Ei ainakaan jos katsotaan amerikkalaista rocktähteä, joka nousi kirjaimellisesti kuoleman porteilta Diili-ohjelman voittoon. Kyseinen tähti on Poison-yhtyeen keulahahmo Bret Michaels.

Julkkisten Diili-ohjelmaan osallistunut Michaels sai viime kuussa kesken realitysarjan kuvausten vakavan aivoverenvuodon ja kiidätettiin sairaalaan. Vuodon lähdettä ei kuitenkaan saatu päiväkausiin paikallistettua ja moni heitti jo toivonsa teho-osastolla tiedottomana makaavan rokkarin selviytymisestä.

Lopulta Bret Michaels yllätti niin lääkärit kuin muutkin aloittamalla uskomattoman nopean toipumisen. Viime viikolla rokkari kiidätettiin kuitenkin uudelleen sairaalaan vakavan sydänvian takia. Rocktähden sydämestä löydettiin reikä sen jälkeen kun hän oli valitellut tunnottomuutta vartalonsa vasemmalla puolella, vasemmassa kädessä ja kasvoissaan.

Michaels ilmoitti kuitenkin kaikesta huolimatta haluavansa osallistua Diili-ohjelman finaaliin, jonka hän lopulta eilen voitti. Ohjelman 250.000 dollarin palkkio ohjattiin lyhentämättömänä diabetes-säätiölle. Villit voitonjuhlat saavat kuitenkin vielä odottaa.

– Tuntuu kuin minut olisi hakattu, mutta muuten voin hyvin. Olen onnellinen voidessani olla täällä ja olen todella onnellinen että voitin. Ettei voi aavistaakaan kuinka paljon haluaisin nyt heittäytyä juhlimaan. Taidan kuitenkin vain hengailla ystävieni kanssa ja elellä varovasti vielä muutaman viikon, Bret Michaels kommentoi voittoaan Us Weekly -lehdelle.