Näin upealta Catherine Zeta-Jones näyttää nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosien suosikkinäyttelijä Catherine Zeta-Jones on menestynyt erittäin hyvin erilaisissa äänestyksissä, joissa rankattiin järjestykseen maailman seksikkäimpiä naisia. Tänä vuonna hän on ollut otsikoissa lähinnä muotojensa menetyksen ja huiman laihdutuksensa merkeissä.

Viime kuussa kaunotar kohahdutti uransa rohkeimmilla kuvilla, sillä tumma kaunotar poseerasi ensimmäistä kertaa astomana Allure-aikakauslehden kuvaussessiossa. Nyt Hollywood-kaunotar on ikuistettu vuorostaan täysissä pukeissa, mutta edelleen varsin upeassa kunnossa. Katso kuvat tästä.

40-vuotias Zeta-Jones kertoo tekevänsä kovasti töitä säilyttääkseen hemaisevan ulkonäkönsä. Taannoin näyttelijätär paljasti rakastavansa meikkejä ja kantavansa niitä aina mukaanaan mihin tahansa hän meneekin.

– Olen ulkonäköni orja! Pidän ihoni kirkkaana lisäämällä koko vartalooni hunajan ja suolan sekoitusta, joka kosteuttaa ja kuorii ihoa. Käytän myös hiustenhoitoaineena hunajaa ja olutta. Haisen aivan oluttynnyrin pohjalta päiviä jälkeenpäin, näyttelijätär paljasti.