Koirakuiskaaja Cesar Millanin suhde karilla: Avioero!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomenkin televisiossa erityisesti koiraihmisten suureen suosioon noussut Koirakuiskaaja-ohjelman tähti Cesar Millan eroaa. Cesarin ja hänen Illusion-vaimonsa avioeropaperit jätettiin eilen tuomioistuimelle Los Angelesissa.

Asiasta ensimmäisenä uutisoineen TMZ-julkaisun mukaan eroa hakee vaimo. Hänkin on tullut tunnetuksi miehensä huippusuositusta televisio-ohjelmasta, jossa koko perhe kuntouttaa menestyksekkäästi muiden ihmisten ongelmakoiria. Peräti 16 vuotta naimisissa olleella julkkispariskunnalla on 14- ja 9-vuotiaat pojat, joille he hakevat nyt eropapereiden mukaan yhteishuoltajuutta.

Emmy-palkittua Koirakuiskaaja-sarjaa esittää Suomessa Liv-kanava. Ohjelmasta on tähän mennessä tehty kuusi tuotantokautta ja sitä esitetään peräti 80 maassa. Millanin koirakirjat ovat kaikki olleet myyntimenestyksiä ja Wall Street Journal -lehden mukaan puolet amerikkalaisista tunnistaa Millanin. Häntä voidaan siis pitää suuren luokan julkkistähtenä.