Gaalayllätys: Sandra Bullock ja Scarlett Johansson suutelivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikonloppuna Hollywoodin kuumimmat julkkikset kerääntyivät jälleen yhteen, kun oli aika jakaa tämän vuoden MTV Movie Awards -palkinnot. Gaalaillassa nähtiin pukuloistoa ja supertähtiä, mutta myös lavalla jonkin verran odottamattomia tilanteita.

Yksi illan kohokohdista nähtiin, kun näyttelijäkaunottaret Scarlett Johansson ja Sandra Bullock nousivat samaan aikaan esiintymislavalle. Neitokaiset yllättivät nimittäin yleisön ja televisiokatsojat suutelemalla toisiaan. Katso kuva tästä ja video tästä.

Kuukausien ajan miehensä uskottomuusskandaalinsa ja sitä seuranneen avioeronsa jälkeen piilotellut Bullock teki näyttävän paluun julkisuuteen. Ennen naisten välistä suudelmaa hän vastaanotti myös Generation Award -palkinnon. Suudelman jälkeen Sandra esitti vielä julkisen pyynnön jättää erojutut jatkossa vähemmälle.