Audrina Patridgen rinnat ihmetyttävät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka julkkistyrkky Spencer Pratt haukkui kovin sanoin realitytähti Audrina Patridgen blogissaan. Ihmis-Barbie Heidi Montagin aviomies haukkui muiden muassa Audrinan uudet silikonirinnat. Realitytähti ei kuitenkaan ottanut haukuista itseensä.

Nyt Audrina on kuitenkin esitellyt uusia silikonejaan juhliessaan Hollywoodin yössä. Hänen mustan housupukunsa yläosa paljasti kuitenkin varsin paljon tuoreista rinnoista, eikä näky ollut välttämättä imartelevin mahdollinen. Katso kuvat tästä. Kuvien perusteella Spencerin puheissa voi ehkä olla hieman perää.

25-vuotias Audrina Patridge tuli vuonna 2005 tunnetuksi The Hills -realitysarjan tähtenä, mihin rooliin sarjan tuottaja löysi hänet – yllätys yllätys – uima-altaalta. Tänä vuonna hän työstää pääasiassa omaa realitysarjaansa. Audrina on seurustellut hetken aikaa sekä vastanäyttelijänsä Brian Droletin että 30 Seconds To Mars -yhtyeestä tutun Shannon Leton kanssa. Nykyisin hän seurustelee Ryan Cabreran kanssa.