Katy Perry vertasi Lady Gagan rohkeaa musiikkivideota pieruvitsiin – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga julkaisi tällä viikolla kovasti odotetun musiikkivideonsa Alejandro-kappaleestaan. Video aiheutti heti kohua madonnamaisella rohkeudellaan, ja se nousi videolistojen kärkeen ympäri maailmaa. Nyt laulajan kollega on tyrmännyt videon.

Poptähti Katy Perry nimittäin kirjoitti heti videon julkaisemisen jälkeen kommenttia Twitter-blogiinsa. Hän sivalsi rivien välissä newyorkilaistähteä siitä että tämä oli mennyt siitä missä aita oli matalin.

– Jumalanpilkan käyttäminen viihteenä on kuin halpa koomikko kertoisi pieruvitsin, Katy Perry kirjoitti.

Kommentissa Perry ei suoraan maininnut Lady Gagaa, mutta samaan aikaan kyseinen video oli kovasti otsikoissa juuri uskonnollisten viittaustensa takia. Katy julkaisi itse äskettäin California Curls -nimisen uuden kappaleensa musiikkivideon, jossa hänen rinnoistaan ruiskuaa valkoista nestettä.