Rosie Huntington-Whiteley vähäpukeisena

Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers-tähti Megan Fox sai äskettäin lähtöpassit leffan kolmannen osan naispääosasta, ja sittemmin rooliin on lehtitietojen mukaan nimitettu kohukaunotar Rosie Huntington-Whiteley. Nyt verkossa nähdään maistiainen hänen näyttelijäntaidoistaan.

Rosie on poseerannut viime aikoina usein alastomana eri maiden aikakauslehdissä, kuten Pirelli-kalenterissa, Harper’s Bazaar -lehden venäjänkielisessä versiossa, GQ-lehden brittiversion sivuilla ja Thomas Wylden malliston mainoskuvissa. Hän on ehtinyt kuitenkin myös näytellä, sillä viime vuonna Rosie nähtiin Agent Provocateur -alusvaatemainoksessa Kate Mossin jalanjäljillä erittäin vähissä vaatteissa. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

23-vuotias englantilainen Rosie Huntington-Whiteley on tullut tunnetuksi Victoria’s Secret -mallina. Kaunotar on nähty muiden muassa Vogue, Teen Vogue ja Vogue Nippon -lehtien kansikuvissa. Hänet löydettiin aikoinaan malliksi suoraan koulunpenkiltä. Omasta mielestään hän ei ollut tarpeeksi nätti malliksi, mutta toista mieltä ovat olleet muiden muassa Ralph Lauren, Tommy Hilfiger ja Max Azria. Rosien ura lähti rakettimaiseen nousuun vuonna 2009 hänen päästyään nakuilemaan arvostettuun Pirelli-kalenteriin lukuisten supermallien kanssa.