Jessica Alba ostaa huonekalunsa taviksilta tekaistulla nimellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Jessica Alba nähdään pian pitkästä aikaa valkokankaalla, kun hänen uusi The Killer Inside Me -elokuva saa ensi-iltansa. Pitkän äitiyslomansa jälkeen taas töihin palannut kaunotar ei ole kuitenkaan onnistunut poseeraamaan julkisuudessa aivan yhtä edukseen kuin aiemmin.

Nyt Jessica Alba on käväissyt kertomassa kuulumisiaan ja markkinoimassa uutta elokuvaansa myös Jimmy Kimmelin keskusteluohjelmassa. Hän paljasti pitävänsä sisustamisesta ja hankkivansa huonekaluja kauppojen sijaan aivan tavallisilta ihmisiltä.

– Pidän sisustamisesta. Ostan huonekaluja nettihuutokaupoista ja kirpputoreilta. Kun löydän jotain niin yleensä minun ei tarvitse mennä myyjän luokse katsomaan niitä, vaan lähetän sähköpostia ja tavarat haetaan sieltä. Käytän tekaistua nimeä, koska muuten he nostaisivat hintaa. Haluan saada hyviä diilejä, Jessica Alba kertoi Jimmy Kimmelille.

Viime viikolla kerroimme myös kuinka Jessica Alba tullaan hakkaamaan seuraavassa elokuvassaan tunnistamattomaksi. Hän paljasti, että jopa omat työtoverit välttelivät häntä ettei heidän tarvinnut nähdä ”hakattua” Jessicaa pelottavassa maskissa.