Zac Efron esitteli täydelliset lihaksensa

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Hollywood-näyttelijä Zac Efronin ura on ollut viime vuosina hyvässä nousujohteessa. High School Musical -elokuvista tähdeksi ponnahtanut Efron lomailee parhaillaan Havaijilla, jonne hän suuntasi viikonloppuna yhdessä veljensä kanssa. Näyttelijän on tarkoitus osallistua saarella loppuviikosta pidettäville elokuvajuhlille, jossa hänen huhutaan voittavan palkintogaalan Shining Star -palkinto.

Viikonlopun Efron käytti kuitenkin rentoutumiseen rannalla. Shortseihin pukeutunut hyväntuulinen näyttelijä esitteli lihaksikkaassa kunnossa olevaa ylävartaloaan rantavedessä kävellessään. Efron on selvästi viettänyt enemmänkin aikaa kuntosalilla, sillä miehellä on täydellinen sixpack. Katso kuvat tästä.

22-vuotias Zac Efron seurustelee High School Musical -elokuvien vastanäyttelijänsä Vanessa Hudgensin kanssa. Pariskunta on pitänyt yhtä vuodesta 2005.