Eva Mendes paljasti rintansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alkuvuodesta Paha poliisi – määräsatamana New Orleans -elokuvan sivuosassa nähty Eva Mendes on viettänyt muutaman kuukauden hiljaiseloa julkisuudesta. Nyt hän on kuitenkin ollut W Magazine -lehden haastattelussa.

Lehden heinäkuun numerossa Eva Mendes kertoo henkisyydestään ja alastonkohtauksistaan elokuvissa. Samalla hän paljastaa ehdottaneensa itse ohjaajille alastomuutta, jotta kohtauksista saataisiin uskottavia. Mendes korostaa kuitenkin, ettei pidä itseään varsinaisena paljastelijana, vaikka pitääkin nakuilemisesta. Samalla arkistojen kätköistä on kaivettu aiheeseen liittyviä kuvia, joissa Eva nähdään muiden muassa paljastamassa rintansa. Katso kuvat tästä ja tästä.

Nykyisin esimerkiksi Calvin Kleinin mainontaa koristava Eva Mendes on nähty usein eroottisesti latatuneissa kuvissa mainosten lisäksi myös lehtien sivuilla. Taannoin Mendes totesi olevansa tietoisesti mukana seksikkäissä kuvissa pönkittääkseen imagoaan. Hän kertoi myös ettei ole koskaan tuntenut itseään hyväksikäytetyksi sen takia.

Maailman seksikkäimpien naisten listalle useita kertoja äänestetty 35-vuotias Eva Mendes kärsi viime vuonna päihdeongelmasta, minkä johdosta hän kirjautui vieroitukseen helmikuussa. Sittemmin hän on tehnyt hienon paluun ja poseerannut nakuna muiden muassa Vogue-lehdessä. Viime vuosina Mendes on nähty muiden muassa elokuvissa Cleaner ja We Own The Night.