Emma Watson pokasi huippumallin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna maailman kovapalkkaisimmaksi naisnäyttelijäksi yllätttäen noussut Emma Watson asuu ja opiskelee nykyisin Yhdysvalloissa. Kesän hän viettää kuitenkin Britanniassa. Viime lauantaina saatiin viimeisetkin Potter-kuvaukset purkkiin lähes kymmenen vuoden urakan jälkeen, joten Emman elämässä kääntyi samalla kokonaan uusi lehti.

Samalla Emma Watson on myös bongattu uuden komistuksen kainalosta, sillä hänet nähtiin tällä viikolla nauttimassa teatterihenkisistä treffeistä brittiläisen miespuolisen huippumallin kanssa. 20-vuotias Emma erosi maaliskuussa pitkäaikaisesta poikaystävästään Jay Barrymoresta. Sittemmin hänet yhdistettiin romanttisessa mielessä espanjalaiseen rokkariin Rafael Cebrianiin. Emma kertoi heidän olevan kuitenkin vain ystäviä.

Tuoreimpien tietojen mukaan Emma Watson olisi nyt nähty romanttisilla treffeillä George Craig -nimisen mallinuorukaisen kanssa, joka on myös One Night Only -yhtyeen laulaja. Parin suhteesta on huhuttu aiemminkin, mutta nyt heidät on myös nähty yhdessä. Craig toimi Emman kanssa samaan taannoin aikaan Burberryn mainoskampanjan mallina. He kävivät keskiviikkona katsomassa yhdessä War Horse -näytelmän West Endissä.