Ashley Greene on turvatarkastajan unelma

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinityttöjen suosimien Twilight-elokuvien ja taannoisten alastonkuviensa merkeissä uudeksi supertähdeksi noussut Ashley Greene on parhaillaan vahva ehdokas Scream-elokuvien neljännen osan naispääosaan. Paljon matkustava kaunotar joutuu usein lentokenttien turvatarkastuksiin.

Alastomanakin poseerannut kaunotar on nyt kuvattu lentokentän turvatarkastuksessa varsin seksikkäänä. Tavallisten kansalaisten tavoin myös Ashley joutui riisumaan takkinsa ja vyönsä kaiken kansan nähden, koska ei tällä kertaa käyttänyt lentokentän VIP-palveluja hyväkseen. Samalla turvatarkastajat saivat ihastella todellista naiskauneutta. Katso kuvat tästä. Pari päivää sitten hänet nähtiin myös Jay Lenon vieraana näyttävässä asussa.

23-vuotias Twilight-kaunotar Ashley Greene nousi viime vuoden aikana lähes täydestä tuntemattomuudesta viihdemaailman seuratuimpien kaunotarten kärkijoukkoon. Paparazzien alituisesti piirittämä tähti lukeutuu Hollywoodin tämän hetken trendien suunnannäyttäjiin. Green nähdään ennen Scream-rooliaan esimerkiksi elokuvissa The Apparation ja Butter.