Eva Mendes on nakuillut ennenkin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alkuvuodesta Paha poliisi – määräsatamana New Orleans -elokuvan sivuosassa nähty Eva Mendes on viettänyt muutaman kuukauden hiljaiseloa julkisuudesta. Nyt hän kertoo W Magazine -lehden haastattelussa henkisyydestään ja alastonkohtauksistaan elokuvissa.

Mendes korostaa ettei hän pidä itseään varsinaisena paljastelijana, vaikka pitääkin nakuilemisesta. Samalla arkistojen kätköistä on kaivettu aiheeseen liittyviä kuvia kaunottaren uran varrelta. Kaunotar on nakuillut julkisuudessa aiemminkin jo lukuisia kertoja. Katso kuvat tästä.

Parhaillaan Calvin Kleinin mainontaa koristava ja maailman seksikkäimpien naisten listalle useita kertoja äänestetty 35-vuotias Eva Mendes kärsi viime vuonna päihdeongelmasta, minkä johdosta hän kirjautui vieroitukseen helmikuussa. Sittemmin hän on tehnyt hienon paluun ja poseerannut nakuna muiden muassa Vogue-lehdessä. Viime vuosina Mendes on nähty muiden muassa elokuvissa Cleaner ja We Own The Night. Taannoin hän totesi olevansa tietoisesti mukana seksikkäissä kuvissa pönkittääkseen imagoaan. Hän kertoi myös ettei ole koskaan tuntenut itseään hyväksikäytetyksi sen takia.