Megan Fox kuvasi uutuuselokuvansa viidessä päivässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kesäkuun alussa toistamisen miesystävänsä Brian Austin Greenin kanssa kihlautunut supertähti Megan Fox nähdään pian valkokankaalla Jonah Hex -elokuvassa yhdessä Josh Brolinin kanssa. Nyt Megan on kertonut elokuvan tekemisestä.

Lilahin roolia suosittuun sarjankuvaan perustuvassa elokuvassa näyttelevä entinen Transformers-kaunotar paljasti kuvanneensa oma osuutensa elokuvaan vain viidessä päivässä. Lyhyestä kuvaussessiosta huolimatta Fox kertoo nyt, että projekti oli yksi kaikkien aikojen vaikeimmista.

– Stunttitemput ja kaikki se meikki… paljon kipua… hiton kauheaa. En tiedä tekisinkö sitä enää uudelleen. Tein töitä vain viiden päivän ajan Louisianassa ja silloin me kuvasimme aamusta iltaan ja sitten olinkin jo valmis, Megan kertoi MTV Newsille.

Lisäksi Megan kertoi, että kuvauksiin saapuessaan hänelle annettiin vain minuutteja harjoitella koreografioita esimerkiksi taistelukohtaukseen, joita työryhmä oli hionut jo parin viikon ajan.