Rihannan niukka asu petti – alapää pilkotti keikalla! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Rihanna ryhtyi viime vuonna pitämänsä ”luovan tauon” jälkeen esiintymään merkittävästi aikaisempaa rohkeammissa asuissa niin keikoillaan kuin promokuvissaan. Samalla myös neitokaisen musiikissa huomattiin muutos rohkeampaan päin.

Rihanna onkin viime aikoina kuvattu toinen toistaa paljastavammissa asuissa konserteissaan ympäri maailmaa. Ei siis ole ihme, että jossain vaiheessa jokin näistä niukoista asuista petti ja paljasti hieman aiottua enemmän intiimialueita. Nyt näin on siis tapahtunut, kun lavalla kyykistelleen laulajan asu paljasti liikaa jalkovälin sisältöä. Katso kuvat tästä.

Kaikeksi onneksi asu ei kuitenkaan paljastanut intiimialueita kokonaan, joten tällä kertaa lipsahduksesta selvittiin vielä suhteellisen pienin vaurioin. Mitään uutta esiin ei tosin olisi tullut, sillä taannoin Rihannan kännykällä itse ottamat alastonkuvat vuotivat julkisuuteen.