America ”Ruma Betty” Ferrera onkin kaunis vaimo

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin suurta suosiota nauttinut Ruma Betty -televisiosarja lopetettiin maaliskuussa, ja nyt sarjan päätähti America Ferrera on marssimassa alttarille yhdessä pitkäaikaisen poikaystävänsä Ryan Piers Williamsin kanssa.

26-vuotias Ferrera ja hänen tuleva aviomiehensä Williams julkistivat kihlauksensa viime viikolla Edinburghin elokuvafestivaaleilla Britanniassa. America esitteli samalla upean timanttikoristeluin varustetun kihlasormuksensa. America Ferrera näyttää nykyisin niin upealta, että Ruma Betty -hahmo on hänestä todella kaukana. Katso kuvat tästä.

Pariskunta tapasi toisensa opiskellessaan Etelä-Kalifornian yliopistossa, jossa molemmat opiskelivat elokuva-alaa. Tuolloin Ryan kiinnitti American elokuvansa tähdeksi ja pariskunta rakastui. He ovat asuneet yhdessä vuodesta 2007 saakka.