Teinitähti yllätti: Peitti kurvinsa keikalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

17-vuotias poptähti-näyttelijä Miley Cyrus on viime aikoina ollut toistuvasti otsikoissa esiinnyttyään useissa tilaisuuksissa erittäin paljastavissa asuissa. Hänen esiintymisasujaan on kritisoitu laajasti, sillä Cyrus on miljoonien tyttöjen roolimalli vaikka hän ei sitä haluakaan.

Viime viikolla hänet nähtiin pariinkin kertaan esittelemässä paljasta pintaa keikoillaan muiden muassa Much Music Awards -palkintogaalassa Torontossa. Nyt Miley on ilmeisesti ottanut kritiikin huomioon ja pukenut viimein ylleen. Hän esiintyi nimittäin eilen Los Angelesin House of Blues -klubilla mustissa nahkahousuissa ja mustassa topissa.

Konsertti oli webcast, joka lähetettiin verkon välityksellä suorana ympäri maailmaa. Miley Cyrus esitti samalla myös cover-versionsa Poison-yhtyeen kappaleesta Every Rose Has Its Thorn ja omisti kappaleen yhtyeen keulahahmolle ja perheystävälleen Bret Michaelsille. Lisäksi hän omisti homofaneilleen kappaleensa My Heart Beats for Love.