Isän kuolemasta vuosi – Michael Jacksonin lapset vesileikeissä Havaijilla – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Michael Jacksonin kuolemasta on nyt tullut kuluneeksi ensimmäinen vuosi. Popin kuninkaan fanit kokoontuvat viikonloppuna Los Angelesiin ja Forest Lawn -hautausmaan liepeille muistelemaan laulajaa. Paikalla on satoja poliiseja ylläpitämässä järjestystä ja faneja on pyydetty pidättäytymään Jacksonin kappaleiden laulamisesta.

Michael Jacksonin perhe ei ole jäänyt kuitenkaan Los Angelesiin muistelemaan traagista perhetapahtumaa, vaan he ovat suunnanneet lomalle. Supertähden vanhemmat ja heidän hoivissaan nykyisin olevat kolme lasta kuvattiin nimittäin eilen nauttimassa auringosta ja vesileikeistä Havaijilla. 13-vuotias Prince ja 8-vuotias Blanket pitivät keskenään hauskaa meren aalloissa. Katso kuvat tästä.

Eniten isänsä poismenoa on surrut 12-vuotias Paris, jolle vuosipäiväkin näytti ottavan koville. Hän ei nimittäin suostunut lähtemään veljiensä mukaan riehakoimaan mereen, vaan tyytyi pulikoimaan hotellin uima-altaalla. Tänään perheen uskotaan matkustavan perheen kotikaupunkiin Indianaan viettämään varsinaista muistopäivää, jossa perhe järjestää ABC Newsin mukaan yksityisen muistotilaisuuden.