Onko tässä enää järkeä? Lady Gaga haluaa ihmisruumiita esiintymislavalle!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga on tottunut kohahduttamaan keikoillaan, mutta hiljalleen uudet ideat alkavat loppua kun ihmiset ovat nähneet myös hänen toinen toistaan hurjemmat ja paljastavammat esiintymisasut. Nyt amerikkalaislaulaja on kuitenkin keksinyt uuden hurjan ajatuksen.

Supersuosittu laulajatähti haluaa nimittäin ryhtyä yhteistyöhön saksalaisen tiedemiehen Gunther von Hagensin kanssa, jotta hänen verinen Monster Ball Tour -kiertueensa saadaan entistäkin makaaberimmaksi. Tiedemies on tullut tunnetuksi tavastaan esitellä aitoja ruumiita, joiden ruumiinnesteet on korvattu silikonilla.

Gunther von Hagensin Body Worlds -näyttely on aiheuttanut kohua ja rikosilmoituksia ympäri maailmaa. Lisäksi hän on myynyt ruumiiden osia postimyynnissä ja järjestänyt Britanniassa ensimmäisen julkisen ruumiinavauksen 170 vuoteen, joten tiedemies on oivallinen valinta Lady Gagan yhteistyökumppaniksi.

Ensi vuoden maaliskuussa Lady Gaga esiintyy Las Vegasissa, ja siihen mennessä hän haluaisi päästä Hagensin kanssa sopimukseen aitojen ihmisruumiiden käytöstä esityksessään. Asiasta kertoneen The Sun -lehden mukaan poptähden taustavoimat ja tiedemies ovat jo sopineet tapaamisen New Yorkiin. Tarkoituksena on ilmeisesti ottaa jokin osuus Body Worlds -näyttelystä mukaan keikalle.