Tältä Potter-kaunotar Emma Watson näytti festareilla – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna maailman kovapalkkaisimmaksi naisnäyttelijäksi yllätttäen noussut Emma Watson asuu ja opiskelee nykyisin Yhdysvalloissa. Kesän hän viettää kuitenkin Britanniassa. Viime lauantaina saatiin viimeisetkin Potter-kuvaukset purkkiin lähes kymmenen vuoden urakan jälkeen, joten Emman elämässä kääntyi samalla kokonaan uusi lehti.

Toissailtana Emma nähtiin juhlimassa jättimäisillä Glastonburyn festivaaleilla Britanniassa. Hänen festariasunsa oli keskimääräistä näyttävämpää mallia pitkine saappaineen ja paljastavine yläosineen. Katso kuvat tästä.

Äskettäin Emma Watson bongattiin nauttimassa teatterihenkisistä treffeistä brittiläisen George Craig -nimisen mallinuorukaisen kanssa, joka on myös One Night Only -yhtyeen laulaja. Parin suhteesta on huhuttu aiemminkin, mutta nyt heidät on myös nähty yhdessä. Craig toimi Emman kanssa samaan taannoin aikaan Burberryn mainoskampanjan mallina. 20-vuotias Emma on tosin maaliskuisen eronsa jälkeen yhdistetty pariin muuhunkin komistukseen.