Ke$han asu petti tuplasti – rinta vilahteli keikalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen poptähti Ke$ha, eli Kesha Sebert, valloitti viime syksynä hittilistoja ympäri maailmaa Tik Tok -hitillään ja tämän vuoden puolella Animal-albumillaan. Äskettäin hänen ex-managerit haastoivat hänet oikeuteen ja vaativat miljoonakorvauksia.

Hittiartisti on tehnyt kovasti keikkoja koko kuluneen vuoden ajan, ja oli vain ajan kysymys kun jokin hänen esiintymisasuistaan pettää. Näin kävi viimein tällä viikolla, kun Ke$ha tuli vahingossa paljastaneeksi liikaa intiimialueitaan esiintymislavalla. Katso kuva tästä.

Tällä kertaa sekä poptähden paita että paidan alla olleet rintaliivit pettivät, joten kyseessä oli tuplatapaus. Räväkkä amerikkalaistähti tuskin jaksaa paljastuskuvista kuitenkaan välittää. Viihdelehti Stara kävi taannoin tapaamassa supertähteä Amsterdamissa. Katso haastattelu videona tästä tai lue haastattelu tästä.