Denise Richards esitteli kesäkuntonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Denise Richards paljasti äskettäin, että hänellä on menossa jo neljännet rinnat, koska aikaisemmat leikkaukset menivät pieleen. Bond-tyttönäkin tunnetuksi tullut tähti tekee nykyisin omaa It’s Complicated -televisio-ohjelmaansa.

Äskettäin kuulijat laulunlahjoillaan tyrmistyttänyt supertähti on ollut viime aikoina otsikoissa myös nakuilunsa merkeissä, sillä taannoin hän paljasti rintansa hankkiessaan ylävartaloonsa rajatonta rusketusta paparazzien läsnäollessa. Tällä kertaa kaunotar on ikuistettu tutustumassa rantatunnelmiin bikinien yläosissa ja pikkushortseissa. Katso kuvat tästä.

Näyttelijä Charlie Sheenin entisenä vaimonakin tutuksi tullut 37-vuotias Denise erosi julkkismiehestään jo vuosia sitten. Eron jälkeen hänet on nähty muiden muassa rocktähti Richie Samboran kainalossa. Denise sai vuonna 1999 James Bond -roolityöstään huonoimman naissivuosan esittäjän Razzie-palkinnon.