Ashley Green aikoo jättää Hollywoodin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twilight-elokuvien roolistaan tunnetuksi tullut Ashley Greene nousi viihdelehtien vakiokasvoksi vasta poseerattuaan verkkoon vuotaneissa alastonkuvissa. Sittemmin hän on nakuillut myös lehtien sivuilla, mutta viime päivät Ashley on juhlinut uuden Twilight-leffan ensi-iltaa useampaan otteeseen.

Uuteen LOL-nimiseen nuorisoelokuvaan viime viikolla Miley Cyrusin ja Demi Mooren kanssa kiinnitetty kaunotar on nyt ilmoittanut jättävänsä Hollywoodin muuttaakseen rauhallisemmille vesille New Yorkin Manhattanille.

– Tässä yhtenä päivänä kahdeksan paparazzia seurasi minua. Ja miksikö? No nähdäkseen kun söin jäätelöä! Se on typerää. Siksi etsin parhaillaan asuntoa New Yorkissta. Siellä tapahtuu paljon eivätkä siellä kaikki pysähdy kun kävelen sisään huoneeseen, Ashley Greene kertoi Access Hollywoodille.

23-vuotias Twilight-kaunotar Ashley Greene on parhaillaan vahva ehdokas Scream-elokuvien neljännen osan naispääosaan. Hän nousi viime vuoden aikana lähes täydestä tuntemattomuudesta viihdemaailman seuratuimpien kaunotarten kärkijoukkoon. Paparazzien alituisesti piirittämä tähti lukeutuu Hollywoodin tämän hetken trendien suunnannäyttäjiin. Green nähdään ennen Scream-rooliaan esimerkiksi elokuvissa The Apparation ja Butter.