Loppuunmyyty Tuska vaihtaa maisemaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Järjestyksessään kolmastoista Tuska Open Air Metal Festival juhlittiin jälleen äärimmäisen helteisessä Kaisaniemessä. Festivaalin jokainen päivä oli loppuunmyyty, keräten pääkaupunkiin yli 33.000 metallifanaatikkoa. Viikonlopun vetonauloja olivat Megadeth, Crowbar ja Overkill.

Tuskaa vietettiin nyt viimeistä kertaa Kaisaniemessä. Ensi vuonna metallifestivaali siirtyy vastikään valmistuneelle Suvilahden tapahtumakentälle, mikä mahdollistaa tapahtuman kehittämisen tulevaisuudessa. Tuska pysyy kuitenkin edelleen aivan Helsingin keskustan tuntumassa. Tuska 2011 järjestetään 1. – 3. heinäkuuta 2011.

Tuska-festivaali keräsi jälleen rahaa hyväntekeväisyyteen VIP-vierailtaan. Rahaa kertyi tuhansia euroja ja varat menevät lyhentämättömänä Mielenterveyden keskusliitolle nuorten mielenterveystyöhön sekä Elmu-säätiön jakaman metallimusiikin toimijoille suunnatun Somnium-stipendin rahaston kartuttamiseen.

Tuska-festivaali kiittää jälleen kaikkia asiakkaita, esiintyjiä, talkoolaisia, työntekijöitä, viranomaisia, yhteistyökumppaneita sekä kaikkia kaupunkilaisia, joiden elämää juhlan olemassaolo saattoi häiritä mutta joiden hermot taas kerran kestivät.