Robert Pattinson: ”Seksi pilaisi koko tarinan!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Twilight-leffasarjan miestähti Robert Pattinson on noussut parissa vuodessa miljoonien naisten palvomaksi elokuvatähdeksi. Viihdelehti Stara tapasi Pattinsonin äskettäin New Yorkissa uuden Twilight : Epäilys -elokuvan merkeissä.

Ensimmäisestä Twilight-elokuvasta huimasti omaa suoritustaan parantanut Robert Pattinson kommentoi haastattelussa myös elokuvan kovasti etukäteen kohuttua seksikohtausta. Leffan päätähdeltä ei kuitenkaan saanut selvää vastausta pitävätkö huhut Edwardin ja Bellan seksistä paikkansa.

– Mitä harrastavatko he siis seksiä? Ei, eivät tietenkään. Jos he harrastaisivat yllättäen seksiä se pilaisi koko tarinan. Ehkä sitten (Jacobia näyttelevän) Taylorin kanssa, mutta minä en siitä tiedä, Pattinson kertoi Staralle paljastamatta liikaa leffan tapahtumista.

Robert Pattinsonin haastattelu julkaistaan kokonaisuudessaan myöhemmin tällä viikolla.