Lara Bingle käänsi katseet rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australiasta on viime aikoina tullut monia todella näyttäviä mallikaunottaria, joista osa on tehnyt jo läpimurtonsa myös Yhdysvaltojen markkinoilla. Nyt nousijoiden joukkoon on lisätty yksi uusi nimi, kun Lara Bingle noteerattiin myös rapakon takana.

Viime keväänä verkossa levisi Laran alastonkuva, jonka vuotamista ja julkaisemista on sittemmin puitu myös oikeudessa. Bingle on kuitenkin nyt ikuistettu nakukuvan sijaan bikineissä rannalla, jossa hän piti hauskaa mailapelin tiimellyksessä. Katso kuvat tästä.

23-vuotias australialainen Lara Bingle tuli kotimaassaan tunnetuksi kiistellyn matkailumainoksen myötä vuonna 2006. Sittemmin läpimurtonsa tehnyt kaunotar on poseerannut muiden muassa Grazia, OK!, Who ja New Idea -lehtien kansiss ja poseerannut useissa mainoskampanjoissa. Nykyisin hän toimittaa BazaarTV -nettitelevisiota Australiasta käsin. Lara Bingle on seurustellut vuodesta 2006 saakka australiaisen krikettitähti Michael Clarken kanssa.