Paula Labaredas on tyrmäävä näyttelijäkaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Portugalista on tullut vuosien varrella muutamia menestyneitä mallikaunottaria, ja tuorein tulokas on Paula Labaredas. Nyt hänet on noteerattu viihdelehdissä suositun Twitter-bloginsa ansiosta.

Teini-ikäisestä saakka näyttelijäuraa Yhdysvalloissa tehnyt Paula ei ole lyönyt itseään vielä läpi, mutta hänestä veikataan lähivuosien menestyjää. Nyt kaunotar on ikuistettu Beverly Hillsin julkkisjuhlissa. Katso kuvat tästä.

Portugalilainen Paula Labaredas, koko nimeltään Paula Maria Esteves Labaredas, muutti perheineen Yhdysvaltoihin kaksivuotiaana paremman elämän perässä. Hän oli kuolla lennolla uudelle mantereelle, mutta selvisi lopulta koneessa olleen lääkärin elvytettyä hänet. Paula aloitti näyttelemisen 16-vuotiaana ja muutti myöhemmin perheensä vastustuksesta huolimatta New Yorkiin ja sieltä Los Angelesiin. Viime vuosina Paula on näytellyt muutamissa elokuvissa, eli läpimurto voi olla lähellä.