Liian seksikkäät teinitähdet rajussa sanasodassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähtien maailma voi joskus olla yhtä raadollinen kuin aikuisten viihdetähtien. Tämä on nyt vahvistunut, kun kaksi teinitähteä, 16-vuotias Taylor Momsen ja 17-vuotias Miley Cyrus ovat ajautuneet rajuun sanasotaan.

Televisiosarjastakin tunnettu Momsen on nimittäin nyt haukkunut kovin sanakääntein kollegansa. Hän totesi tällä viikolla FHM-lehden haastattelussa ”v**un Mileyn” musiikin olevan ”purkkapaskaa ja pateettista”. Molemmat nuoret teinitähdet ovat olleet viime aikoina otsikoissa samasta syystä, siksi että he ovat esiintyneet monien mielestä aivan liian seksikkäissä asuissa.

– Minä en näytä Miley v**un Cyrusilta, enkä minä välitä kuuluisuudesta. Minä teen tätä koska rakastan musiikkia. Rakastan levyjen tekemistä ja olen tyytyväinen jos ihmisetkin pitävät niistä. En dissaa Mileytä henkilökohtaisesti, utta minusta Disneyn purkkapaska on pateettista, Momsen toteaa FHM-lehdessä.

Parhaillaan lausuntoon odotellaan Mileyn vastaiskua.

16-vuotias amerikkalainen Taylor Momsen tunnetaan parhaiten Gossip Girl -televisiosarjan tähtenä ja The Pretty Reckless -yhtyeen laulajana, joka ei paljasta pintaa keikoillaan säästele. Lisäksi hän on tehnyt uraa myös mallina. Näyttelemisen televisiotähti aloitti jo kolmevuotiaana mainoksista. Urallaan hän on tähän mennessä näytellyt useissa televisiosarjoissa ja elokuvissa, ja nykyisin hän toimii mallina New Look -vaatemerkin mainoskasvona.