Miley Cyrus jo liian eroottisena keikallaan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suursuosiosta ympäri maailmaa nauttiva 17-vuotias teinitähti Miley Cyrus nähdään parhaillaan televisioruuduissa Hannah Montana -menestyssarjan viimeisen tuotantokauden päätähtenä. Lasten televisiosarjan sivellinen laulajatähti on sarjan päättymisen myötä kuitenkin jäämässä historiaan.

Miley Cyrus on nimittäin kohahduttanut sarjan kuvausten päättymisen jälkeen kerta toisensa jälkeen esiintymisasuillaan, jotka ovat monien mielestä aivan liian seksikkäitä 17-vuotiaan ylle. Miley ei ole ottanut kritiikistä juurikaan opikseen, vaan sama meno jatkuu edelleen. Tällä kertaa hänet kuvattiin Lontoossa.

Lontoon O2 Arenalla esiintynyt teinitähti keikisteli lavalla varsin paljastaviin nahka-asuihin sonnustautuneena, mutta niiden lisäksi keikalta noteerattiin erityisesti myös Cyrusin asennot, jotka olivat varsin provokatiivisia ja eroottisia. Katso kuvagalleria keikalta tästä linkistä.