Kelis esitteli rintavakonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-artistina menestystä 2000-luvun alkuvuosina useilla hittikappaleillaan niittänyt Kelis ei ole onnistunut pysyttelemään maailman menestyneimpien artistien listoilla, mutta hänet noteerataan kuitenkin edelleen usein amerikkalaisissa viihdemedioissa.

Edellisen kerran hän oli otsikoissa vain muutama viikko sitten todettuaan, että eläinsuojelujärjestö PETA on terroristijärjestö. PETA kritisoi aiemmin tänä vuonna Kelisin, koska hän oli kertonut syövänsä lihaa ja kuolansa valuvan jo siksi että hän kirjoittaa sanan ”lihaa”. Artisti iski takaisin julkaisemalla järjestölle osoitetun avoimen kirjeen, jossa hän kertoi jatkavansa lihan syömistä ja turkiksiin pukeutumista joka päivä.

Nyt Kelis on kuvattu hieman rauhallisemmissa tunnelmissa hänen osallistuessaan hänen viidennen studiolevynsä julkaisubileisiin. Artisti juhli Flesh Tone -nimisen levynsä julkaisua näyttävässä ja yläosastaan paljastavassa vaaleanvihdeässä mekossa, jonka etumus oli varsin antava. Katso kuvat tästä.