Hakattu tyttöystävä: ”Mel Gibson valehtelee!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmaa on kuohuttanut parin viime viikon ajan näyttelijä Mel Gibsoniin kohdistuneet pahoinpitelyväitteet, joiden mukaan julkkistähti olisi hakannut rajusti entisen tyttöystâvänsä Oksana Grigorievan.

Gibsonin lakimiehet vastasivat puolustautuivat kuitenkin syytöksiin hyökkäyksellä ja väittävät Oksanan kiristäneen Meliä. Lehtitietojen mukaan Gibson olisi kuitenkin tarjonnut Grigorievalle 15 miljoonaa siitä ettei tämä tee pahoinpitelyistä rikosilmoituksia. Sopimus ei kuitenkaan kiinnostanut Oksanaa, joka marssi poliisin puheille.

Kumpikaan ei ole aiemmin kommentoinut kiistaa julkisesti mitenkään, vaan lehtitiedot ovat olleet peräisin oikeudenkäynnin asiakirjoista ja asianajajien lausunnoista. Nyt Oksana on kuitenkin avannut sanaisen arkkunsa asiasta ensimmäisen kerran.

– Mel valehtelee. Hän valehtelee. Ei ole ollut mitään kiristystä. Taistelen lapsestani. Hän on pelkkä valehtelija ja se selviää kyllä oikeudessa, odottakaapas vain, Oksana kertoi paparazzeille Access Hollywoodin mukaan.