X Factor -kilpailijat riehuivat kännissä ja alastomina – poliisit paikalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa X Factor -realityohjelma floppasi taannoin rajusti, mutta Britanniassa ohjelma on edelleen varsin suosittua viihdettä. Niinpä se on noussut jälleen otsikoihin, kun parikymmentä kilpailun osanottajista oli ottanut ilon irti hiukan turhankin rohkeasti.

Simon Cowellin luotsaaman ohjelman tuotantokausi on jo loppusuoralla, mutta nyt meno on villiintynyt toden teolla. Reilut kaksikymmentä osanottajaa juopotteli nimittäin ohjelman yhteydesä järjestetyllä harjoitusleirillä alastomina sillä seurauksella, että paikalle täytyi soittaa poliisit menia hillitsemään ja poistamaan hotellista kilpailijoita, jotka eivät uskoneet henkilökunnan sanaa.

Julkisen alastomuuden lisäksi kilpailijat olivat myös rikkoneet paikkoja hotellissaan. Asiasta uutisoineen The Sun -lehden mukaan X Factor -ohjelman tuotantoyhtiö on lupautunut maksamaan kustannukset.