Lauri Tähkä videohaastattelu, osa 1

StaraTV Viihde · Stara.fi

Tammerfest-kaupunkifestivaali marssitti Tampereen keskustaan rakennetuille konserttilavoille äskettäin sankan joukon kotimaisia eturivin tähtiä, ja mukana oli tietenkin itseoikeutetusti myös supersuosittu Lauri Tähkä & Elonkerjuu.

Viihdelehti Stara tapasi bändin keulahahmon Keskustorin lavan backstagella hieman ennen illan keikkaa. Lauri Tähkä kertoi haastattelussa muiden muassa kesäkuulumisiaan sekä vihjasi ensi talvena mahdollisesti tulevasta tauosta. Lisäksi Tähkä paljasti millainen on suosikkiartistin normaali työpäivä aikatauluineen.

Samalla Tähkä paljasti Staralle, ettei hän itsekään ole aina perillä siitä missä kaupungissa kulloinkin esiinnytään. Tästä syystä bändi on keksinyt lisätä kaupungin nimen biisilistan yhteyteen. Tämä on ensimmäinen osa kaksiosaisesta haastattelusta.