Suomalaiset läskibloggaajat yllätyskeikalle!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla suureen suosioon noussut popsensaatio MIKA konsertoi Helsingin The Circuksessa tulevana perjantaina 30. heinäkuuta. Suomen keikalla on luvassa yllätys, kun More To Love -läskiblogin pitäjät Mimmi ja Peppi astuvat lavalle rehevän naiskauden innoittaman kappaleen Big Girl You’re Beautifulin aikana.

– Biisi on ollut More To Loven teemalaulu alusta asti ja on suuri kunnia päästä lavalle juuri sen aikana. Aiomme pitää todella hauskaa ja edustaa parhaamme mukaan, Mimmi ja Peppi sanovat.

Tasavertaisuuden puolesta taisteleva MIKA on toteuttanut vastaavanlaisen tempauksen aiemmin muun muassa keikallaan Ranskassa, jolloin saman kappaleen tahdissa lavalla hänen kanssaan tanssi paikallista Le blog de Big Beauty -blogia kirjoittava Stéphanie Zwick.

Heinäkuussa New Yorkissa plus size -kokoisten muotibloggaajien konferenssissa Pohjoismaita edustaneiden Mimmin ja Pepin vuosi sitten perustama More To Love -blogi perustuu itsensä rakastamiseen ja kunnioittamiseen. Sillä on viikossa yli 20.000 kaikenkokoista ja -ikäistä lukijaa.