Bikinit pettivät – Avril Lavignen rinta paljastui – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen popkaunotar Avril Lavigne on pitänyt viime aikoina hiljaiseloa kohujulkisuudesta erottuaan aviomiehestään ja löydettyään rinnalleen uuden rakkaan. Nyt Avril on kuitenkin kuvattu rannalla paljastavassa bikiniasussa.

Poptähti oli nauttimassa aurinkoisesta päivästä rannalla, kun paparazzikuvaaja sattui paikalle juuri kun vesileikit olivat riehakkaimmillaan. Saman tien Avrilin bikinien yläosa petti paljastaen supertähden toisen rinnan. Katso kuvat tästä.

Lavignen seura on samalla aiheuttanut kovasti ihmetystä, sillä neitokaisella oli rannalla miesseuraa, mutta mies ei ollut hänen nykyiseksi poikaystäväkseen oletettu Brody Jenner. Seuralaisen henkilöllisyys jäi vielä hämärän peittoon. Kuvien perusteella nyt ihmetelläänkin Avrilin suhteen tilaa.