Lindsay Lohanin faniposti tukkii vankilan postinkäsittelyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vankilassa kolmen kuukauden ehdotonta vankeustuomiotaan istuva Lindsay Lohan on rötöksistään huolimatta edelleen suosittu supertähti, jolla on paljon faneja ympäri maailmaa. Viimeistään nyt tämä seikka on selvinnyt myös vankilan työntekijöille.

Lindsay Lohan on nimittäin tukkinut Lynnwoodin naisvankilan postinkäsittelyn, sillä hän saa vankilaan peräti 250 fanikirjettä joka päivä. Vankilan postin tarkistava henkilökunta on ollut niin sanotusti helisemässä, koska heidän tulee tarkistaa jokaisen kirjeen sisältö laittomuuksien varalta, New York Daily News uutisoi.

Nyt vankilan viranomaiset ovat kuitenkin päättäneet, että Lohan saa kerralla vain kymmenen kirjelähetystä haltuunsa ja toimituksia tehdään korkeintaan kaksi päivässä. Loput kirjeistä hän saa päästessään vankilasta. Lohanin vapautuksesta on ollut viime aikoina paljon puhetta, ja hänen uskotaan pääsevän vapaaksi hyvinkin pian.