Staran kilpailuvoittaja Laura ja poptähti MIKA tapasivat – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla suureen suosioon noussut poptähti MIKA konsertoi Helsingin The Circuksessa tänään perjantaina 30. heinäkuuta. Mukana menossa oli myös viihdelehti Staran lukijakilpailun voittaja Laura, joka pääsi myös henkkilökohtaisesti tapaamaan idoliaan.

Fanitapaaminen järjestettiin keikkapaikan backstagella, jonne Laura pääsi ystävineen tervehtimään suosikkilaulajaa.

– MIKA oli tosi ystävällinen ja mukava, sen kanssa oli helppo jutella. Juteltiin hetki Martinin (kitaristi) kanssa ennen kuin MIKA tuli paikalle. MIKA oli tosi innostunut ja se nauroi meidän kanssa. Tapaamisessa oli ihan sikakivaa ja sen jälkeen oli sellanen tunne et oliks se  oikeesti tapahtunut, kilpailuvoittaja Laura kertoi tapaamisesta Staralle.

– Innostuin MIKAn musiikista vasta viime vuonna uuden levyn myötä. Parhaan kaverin kanssa lähdimme MIKAn keikalle Tukholmaan, koska ajateltiin, ettei MIKA ikinä tulisi Suomeen. Pakko kiittää vielä kerran siitä että päästiin kaverin kanssa tapaamaan MIKAa, koska se oli meidän elämämme hienoin hetki! :D

Alla kuvamateriaalia poptähden ja Staran kilpailuvoittajien lämminhenkisestä fanitapaamisesta.

Laura tapasi MIKAn

Laura tapasi MIKAn