Tämä bikinikaunotar on Simon Cowellin kihlattu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Esimerkiksi American Idol, Britain’s Got Talent ja X Factor -realityohjelmien tähtenä tunnetuksi tullut Simon Cowell on tahkonnut ohjelmilla satojen miljoonien omaisuuden. Ystävänpäivänä hän kihlautui tyttöystävänsä Mezhgan Hussainyn kanssa.

Parin tulevista häistä voidaan jo nyt odottaa todellista spektaakkelia, sillä lehtitietojen mukaan Simonin suunnitelmissa on nyt kaikkien aikojen näyttävimmät showhäät. Pariskunta tapasi toisensa American Idol -ohjelman kuvauksissa jo seitsemän vuotta sitten, mutta he seurustelivat ennen kihlautumistaan vain puolen vuoden ajan.

Nyt Simon Cowell ja Mezhgan Hussainy on ikuistettu lomatunnelmissa valtavalla huvijahdilla. Samalla paparazzit saivat ikuistettua Mezhganin näyttävän vartalon bikineissä. Katso kuvat tästä.

Pariskunnan yatäväpiirin mukaan pariskunta aikoo astella alttarille keskimääräistä näyttävämmin. The Sun -lehden mukaan vielä ei ole kuitenkaan tiedossa tullaanko juhliin kutsumaan runsaasti julkkiksia, mutta levymoguli saanee ainakin esiintymään uskomattoman näyttävän supertähtikatraan.